Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Affärsutvecklingschef -Markskötsel och Utemiljö

Inledning

Till en av våra viktigaste nyckelfunktioner söker vi nu en affärs- och kundorienterad affärsutvecklingschef. Du kommer att ansvara för försäljnings- och anbudsprocessen och säkerställa att årets säljbudget nås. Till din hjälp har du ett kompetent team bestående av 5 anbudsprojektledare och tillsammans arbetar ni för att stärka Svensk Markservices position som branschledande. Tjänsten utgår helst från Stockholm, men du kommer att vara delaktig i projekt över hela landet.

Arbetsbeskrivning

I denna centrala funktion kommer du att ha många kontaktytor, såväl internt som externt. Ditt övergripande ansvar består av att säkerställa att lagd säljbudget nås och att affärer vinns i de högst prioriterade geografiska områdena, samt att driva och utveckla arbetssätt och metoder kopplade till försäljnings- och anbudsprocessen. Det gör du i det dagliga arbetet genom att värdera och prioritera aktuella anbudsförfrågningar, sammanställa kalkyl och anbud, förbereda och genomföra presentationer samt operativt arbetsleda ditt team. I nära samarbete med produktionen upprättar du produktionsplanering för överlämning av nya projekt. Självklart innehåller rollen också uppföljning i form av försäljningsstatistik, framtagande av nyckeltal och utveckling av rutiner och processer. I rollen ingår även omvärldsbevakning och konkurrentanalys. Affärsutvecklingschefen rapporterar till vice VD.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill skapa resultat och har flerårig erfarenhet från entreprenadverksamhet och en arbetsledande befattning inom försäljning och anbud (bid management). Troligen arbetar du idag inom samma eller närliggande bransch som t.ex. fastighetsdrift, installation, facility management, service eller liknande. I grunden har du en relevant utbildning som t.ex. ekonom eller ingenjör. Du är väl bekant med affärs- och entreprenadjuridik och har god förhandlingsvana samt kunskap om LOU.

Du trivs med att driva processinriktat arbete och har ett gott öga för struktur och detaljer. Du har en utpräglad kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Med hjälp av en god analytisk förmåga och konstruktivt kritiskt synsätt kan du hitta affärsmöjligheter och konkurrensfördelar i anbudshandlingarna, samt därtill effektivisera och komma med förbättringsförslag kring anbudsarbetet.

Vad erbjuder vi?

Stämmer ovanstående in på dig vill vi erbjuda dig en stimulerande utmaning tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag. Vi erbjuder dig att vara del på en resa på ett företag med en stark och långsiktig ägare och kraftiga tillväxt- och utvecklingsambitioner.

Sista ansökningsdag är 2017-10-06, men vi arbetar med löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via www.markserviceresurs.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Markservice Resurs som är ett bemannings-och rekryteringsbolag inom koncernen.

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Stockholm
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2017-10-06
 
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Marie Rubarth