Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Etablerings- och förändringsledare

Inledning 

Till en spännande och verksamhetsnära roll söker vi nu en etablerings- och förändringsledare. I rollen leder du etablerings- och förändringsarbete i projektform i nära samarbete med distriktscheferna. Genom att ta fram, praktisera och sprida best practice kommer du ha en viktig roll i hela skötseldivisionens utveckling.

Tjänsten utgår från Stockholm, men du kan komma att vara delaktig i projekt i andra delar av landet.

Arbetsbeskrivning

Du ingår i ett team bestående av tre personer vars övergripande uppdrag är att skapa förutsättningar i organisationen för att driva affären i enlighet med huvudprocessen. En viktig del av gruppens arbete är att bidra till att skapa och utveckla processer och gemensamma arbetssätt i företaget. Rollen kan närmast beskrivas som en internkonsult där du kommer ha många kontaktytor. I arbetsuppgifterna ingår att:

  •   Leda etableringsprojekt på stora kontrakt
  •   Leda förändringsprojekt genom att ta fram och förankra handlingsplan och mål
  •   Delta i interna och externa utvecklingsprojekt
  •   Följa upp och kommunicera resultat av genomförda projekt


Vem söker vi?

Vi söker dig med erfarenhet av att projektleda förändringsarbete i en operativ roll inom samma eller närliggande bransch som t.ex. facility management eller fastighetsdrift. Du har genom tidigare anställningar tillägnat dig hög kompetens inom ledarskap, produktionsledning, försäljning och administration.

Du trivs i en central roll och kan på ett naturligt sätt nätverka och skapa förtroende hos kollegor. Du sätter dig snabbt in i nya sammanhang och arbetsuppgifter med hjälp av ett strukturerat arbetssätt, hög grad av självständighet och en   välutvecklad förmåga att fatta beslut och driva din egen arbetsprocess. Din analytiska förmåga tillsammans med ett starkt driv att styra med hjälp av processer kommer att göra dig framgångsrik i rollen. 

Vad erbjuder vi?

Stämmer ovanstående in på dig vill vi erbjuda dig en stimulerande utmaning tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag. Vi erbjuder dig att vara del på en resa på ett företag med en stark och långsiktig ägare och kraftiga tillväxt- och utvecklingsambitioner.

Sista ansökningsdag är 2017-10-06. Välkommen med din ansökan via www.markserviceresurs.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Markservice Resurs som är ett bemannings-och rekryteringsbolag inom koncernen.

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

 

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Stockholm
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2017-10-06
 
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Anders Carlsson