Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Anbudsprojektledare till Affärsutvecklingsenheten

Till den centrala affärsutvecklingsenheten söker vi nu en anbudsprojektledare, med inriktning mot skötsel/trädgårdsentreprenad. Tjänsten utgår från Stockholm eller Göteborg, men det finns även möjlighet för dig som så önskar att utgå från någon av Svensk Markservices övriga 30 platskontor i landet. Du kommer att vara delaktig i projekt över hela landet. 

I tjänsten arbetar du självständigt med att upprätta kalkyler och anbudshandlingar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är inhämtande av underlag för kalkyl och upprättande av densamma. Vidare medverkar du vid förstudier och ansvarar för att upprätta anbud. Du genomför också anbudsgenomgångar internt samt presenterar anbud hos kund. I nära samarbete med produktionen upprättar du produktionsplanering för överlämning av nya projekt. Självklart innehåller rollen också uppföljning i form av statistik, framtagande av nyckeltal och utveckling av rutiner och processer. Anbudsprojektledaren rapporterar till Affärsutvecklingschefen.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från entreprenadverksamhet och en motsvarande befattning inom kalkyl och anbud. Du arbetar idag som kalkylingenjör, bid manager, entreprenadingenjör eller motsvarande och har därmed god kunskap om LOU och upphandlingar. Din utbildningsbakgrund bör vara som ingenjör eller likvärdig utbildning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är noggrann och analytisk i din personlighet. Du har även förmågan att vara konstruktivt kritisk och kan hitta affärsmöjligheter och konkurrensfördelar i anbudshandlingarna samt genom att effektivisera och komma med förbättringsförslag kring anbudsarbetet. Framför allt har du ett starkt affärssinne och drivs av att ta hem affärer.


Stämmer ovanstående in på dig vill vi erbjuda dig en stimulerande utmaning tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag.

 

Välkommen med din ansökan via www.markserviceresurs.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Markservice Resurs som är ett bemannings-och rekryteringsbolag inom koncernen.

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsuthyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.


 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Stockholm
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2017-10-06
 
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm/Göteborg
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Anders Carlsson