Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Produktionschef Dalarna

Nu söker vi en driven produktionschef som kommer att ha det övergripande ansvaret för en given resultatenhets dagliga verksamhet gällande trädgårdsskötsel och anläggning. Kunderna och projekten som du ansvarar för finns på flertalet orter i Dalarna men du utgår i regel från platskontoret i Borlänge.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från en ledande roll. Meriterande är det om du har tidigare erfarenhet från trädgårds- eller anläggningsbranschen, alternativt om du har erfarenhet från annan närliggande bransch som till exempel bygg eller fastighet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som exempelvis byggnadsingenjör eller trädgårdsingenjör men fäster störst vikt vid dina ledaregenskaper och förståelse för att driva affären.  För att lyckas i rollen krävs vidare en god ekonomisk förståelse samt förmåga att effektivisera produktionen som ett led i att öka verksamhetens lönsamhet.

Tjänsten innebär planering och ledning av produktionen och utveckling av densamma. Inom ramen för produktionsarbetet ryms bland annat ansvar för personal, arbetsmiljö, marknad och inköp. Produktionschefen har, tillsammans med distriktchefen, ansvar för att upprätta budget och resultatkrav för resultatenheten och verka för att dessa uppfylls genom försäljning och värdeskapande kundrelationer.

Din personlighet präglas av struktur och tydlighet. Du är en kreativ problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Du stimuleras av att arbeta i en dynamisk kundrelation där en tät dialog skapar förutsättningar för en framgångsrik affär. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana samt fallenhet för mer administrativa arbetssysslor. Körkort för personbil är också en förutsättning i tjänsten.

Stämmer ovanstående på dig vill vi erbjuda dig en stimulerande utmaning tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag. 

Tjänsten kommer att tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan via www.markserviceresurs.se  

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Markservice Resurs som är ett bemannings- och rekryteringsbolag inom koncernen.

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsuthyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Stockholm
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-01-31
 
Arbetsplats/placeringsort:
Borlänge
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Henrietta Sahl
mob: +46 707957793