Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Arbetsledande lagbas i administrativ roll

Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning och skötsel av utemiljöer? Vill du fortsätta utvecklas i din yrkesroll och ta mer ansvar för arbetets utförande? Då har Svensk Markservice garanterat tjänsten för dig!

Till Svensk Markservice i söderort söker vi nu en lagbas till en utvecklande ledarroll vars uppgift blir att leda och koordinera det dagliga arbetet i produktionen avseende trädgårdsanläggning, renhållning, snöröjning och mindre anläggningsjobb. Tillsammans med kompetenta medarbetare ser du till att säkerställa hög kvalitet i utförandet enligt skötselplaner samt genomför rutinmässiga beräkningar av tilläggsjobb. Rollen är i huvudsak administrativ och du utgår från platskontoret i Bagarmossen, men gruppens arbete utförs i Stockholms kommuns södra delar.

Du kommer att vara en viktig länk mellan den dagliga verksamheten och ansvarig produktionschef. I dina arbetsuppgifter ingår planering, uppföljning, besiktningar och allmän kvalitetssäkring. Du säkerställer att arbetet utförs i enlighet med beställarens förväntningar avseende både tid och kvalitet. Vintertid ingår även planering och beredskap i samband med snöröjning och halkbekämpning. I rollen ingår många interna och externa kontakter med exempelvis beställare, underentreprenörer, leverantörer och kollegor.

Vi söker dig som trivs med varierade arbetssysslor och ett stundtals högt tempo. Du har genomfört gymnasial trädgårdsutbildning eller motsvarande, alternativt jobbat flera år inom trädgård och anläggning. Vidare ser vi att du som lämplig kandidat tidigare har arbetat i en arbetsledande roll på ett strukturerat och systematiskt sätt för att lösa hastigt uppkomna problem. Erfarenhet av en administrativ roll är fördelaktigt liksom förmåga att hantera många kontaktytor.

Hög servicenivå och återkoppling till kund är självklart för dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kalkylering och beräkning av mindre jobb inom trädgård och/eller anläggning. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet. Vi tror också att du för att lyckas i rollen behöver vara en trygg person som på ett naturligt sätt kan motivera personer i din omgivning och skapa delaktighet. Du har givetvis god datavana och B körkort.

För rätt person erbjuder vi en anställning i ett av branschens ledande företag med en framgångsrik verksamhet och kompetenta medarbetare.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt till ansokan@markserviceresurs.se eller via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster.

För att vara sökbar för framtida tjänster på Svensk Markservice registrera gärna ditt CV i vår databas, vilket sker automatiskt när du söker tjänsten via vår hemsida.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Markservice Resurs som är ett bemannings-och rekryteringsbolag inom koncernen.

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Stockholm
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-01-31
 
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm (Söderort)
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Henrietta Sahl
mob: +46 707957793