Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Produktionschef Grönyteskötsel i Uppsala

Till Svensk Markservice etablering i Uppsala söker vi nu en produktionschef som tillsammans med kompetenta medarbetare säkerställer hög kvalitet i förvaltning och utveckling av grönyteområden i Uppsala. 

Tjänsten innebär planering och ledning av driften och utveckling av densamma. Inom ramen för produktionsarbetet ryms bland annat ansvar för personal, arbetsmiljö, marknad och inköp. Produktionschefen har vidare ansvar för att, tillsammas med distriktschef, upprätta budget och resultatkrav för resultatenheten och verka för att dessa uppfylls genom försäljning och värdeskapande kundrelationer.

Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en arbetsledande roll inom den gröna näringen eller närliggande bransch som t.ex. fastighetsdrift eller facility management. Det är önskvärt att du har en eftergymnasial utbildning som t.ex. trädgårdsingenjör, men vi fäster större vikt vid dina ledaregenskaper och förståelse för att driva affären. Du är en naturlig ledare som drivs av att leda och engagera ditt team för att tillsammas nå uppställda mål. För att lyckas i rollen krävs vidare en god ekonomisk förståelse och erfarenhet av anbudsarbete, inköp, budget- och resultaträkning.

Din personlighet präglas av struktur och tydlighet. Du är en kreativ problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana samt fallenhet och intresse för administrativt arbete. Körkort för personbil är också en förutsättning i tjänsten.

Stämmer ovanstående på dig vill vi erbjuda dig en stimulerande utmaning tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag. Vi arbetar med löpande urval och vill därför tipsa dig om att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via www.markserviceresurs.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Markservice Resurs som är ett bemannings- och rekryteringsbolag inom koncernen.

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsuthyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

 

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Uppsala
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2017-09-24
 
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Anders Carlsson