Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.
 

Utemiljöarbetare för höst- och vinteruppdrag

Inför hösten och vintern 2017 söker vi nu personal som vill ingå i vår bemanningspool. Då arbetet under höst- och vinterhalvåret anpassas efter rådande klimat söker vi dig som vid behov kan rycka in på både kortare och längre uppdrag. Din förmåga att vara flexibel värdesätts högt samtidigt som du själv har möjlighet att påverka när och hur mycket du vill/kan arbeta.

Arbetsuppgifterna kommer att variera utefter skiftande väderförhållanden. I de olika skötseluppdragen ingår exempelvis gräsklippning, renhållning, häckklippning, lövblåsning, snöskottning m.m. Därmed är en god fysik nödvändig för många av arbetsuppgifterna. Klicka på följande länk för att få en bättre inblick i en trädgårdsarbetares arbetsdag https://www.youtube.com/watch?v=m3WxuWdPV24

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är inget krav för tjänsten men det är meriterande om du har arbetat inom mark- och parkskötsel tidigare samt kan hantera enklare trädgårdsredskap. Även erfarenhet av snöröjning och maskinförarvana är meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten. 

Som person bör du vara mån om att ditt arbete utförs med noggrannhet för att säkerställa hög kvalitet. I din arbetsroll ska du kunna fungera självständigt under arbetsdagen samtidigt som god samarbetsförmåga uppmuntras. 

Vi kommer att kalla till intervju löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt genom att registrera dig på www.markserviceresurs.se eller maila till ansokan@markserviceresurs.se.

När du söker via vår hemsida www.markserviceresurs.se (se "Lediga tjänster") kommer du att registreras i vår databas och därmed vara sökbar även för framtida rekryteringar.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Sista ansökningsdag:
2017-10-15
 
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Anders Carlsson