Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.
 

Händig trädgårdsarbetare

Vi söker nu en händig trädgårdsarbetare för tillsvidareanställning hos Svensk Markservice i Malmö.

Arbetsuppgifterna kan komma att innefatta bland annat ogräsrensning, trimning, häckklippning och renhållning, men även mer service- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter såsom reparationer, uppsättning av skyltar, plattsättning, montering av lekplatsutrustning m.m.

Vi söker dig som har arbetat med trädgårdsskötsel och servicearbeten tidigare. Gymnasieutbildning inom bygg eller liknande är ett krav. Det är meriterande om du har röjsågskort och/eller motorsågskort.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad person som är mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Vi söker en händig person, med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har förmågan att jobba självständigt och driva ditt eget arbete, men besitter också en god samarbetsförmåga.

Tjänsten som avses är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.


Skicka in din ansökan redan idag till ansokanmalmo@markserviceresurs.se eller sök via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster.  

 

Rekryteringen sköts av Markservice Resurs men du kommer att bli anställd direkt av Svensk Markservice. Läs gärna mer om arbetsgivaren på www.svenskmarkservice.se.


För att vara sökbar för framtida tjänster på Svensk Markservice registrera gärna ditt CV i vår databas, vilket sker automatiskt när du söker tjänsten via vår hemsida

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2017-11-19
 
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Amanda Bengtsson