Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.
 

Snöskottare till Uppsala

Vill du jobba utomhus när det snöar? Vill du vara med och göra en viktig insats för att vårt samhälle skulle fungera? Då kan detta vara jobbet för dig!

Nu behöver vi bemanna med fler snöskottare inför vintersäsongen!

Med projektstart i oktober söker vi personal för att skotta snö hos Svensk Markservice i Uppsala. Arbetet kommer att utföras runt om i Uppsala, med utgångspunkt från Uppsalakontoret. Eftersom behovet styrs av vädret söker vi dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel och vid oregelbundna tider. Vi behöver personal mellan 15 oktober-15 april.

Dina arbetsdagar kommer att vara olika långa och till största del att bestå av snöskottning med skyffel och sandning.

Vi söker dig som har en positiv attityd, god fysik och är uthållig.

Det är ett plus om du har körkort B och en fördel om du har tillgång till egen bil.

Vi kommer att kalla till intervju löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt genom att registrera dig på www.markserviceresurs.se eller maila till ansokan@markserviceresurs.se, märk då ansökan ”Snöskottning Uppsala”.

När du söker via vår hemsida www.markserviceresurs.se (se "Lediga tjänster") kommer du att registreras i vår databas och därmed vara sökbar även för framtida rekryteringar.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Uppsala
 
Anställningstyp:
Visstidsanställning
 
Anställningsgrad:
Visstidsanställning
 
Arbetstider:
Varierande arbetstid
 
Sista ansökningsdag:
2017-10-31
 
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Lisa Holmberg
mob: +46 707957793