Svensk Markservice söker nu driven

Produktionschef till division anläggning

Till Svensk Markservices kontor i Stockholm söker vi en driven produktionschef med starkt affärssinne som kommer att ha det övergripande ansvaret för en given resultatenhets dagliga verksamhet gällande anläggning.

Vad innebär tjänsten?

Tjänsten innebär planering och ledning av produktionen och utveckling av densamma. Inom ramen för produktionsarbetet ryms bland annat ansvar för personal, arbetsmiljö, marknad och inköp. Produktionschefen har vidare ansvar för att, tillsammas med distriktschef, upprätta budget och resultatkrav för resultatenheten samt att verka för att dessa uppfylls genom försäljning och värdeskapande kundrelationer. Med stöd av företagets centrala kalkylgrupp bedrivs kalkyl- och anbudsarbete som en viktig del av arbetsuppgifterna. 

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen eller annan närliggande bransch som till exempel bygg eller fastighet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som exempelvis anläggningsingenjör, men fäster större vikt vid dina ledaregenskaper och förståelse för att driva affären. Du är en naturlig ledare som drivs av att leda och engagera ditt team för att tillsammas nå uppställda mål. För att lyckas i rollen krävs vidare en god ekonomisk förståelse och erfarenhet av anbudsarbete, inköp, budget- och resultaträkning.

Din personlighet präglas av struktur och tydlighet. Du är en kreativ problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana samt fallenhet och intresse för administrativt arbete. Körkort för personbil är också en förutsättning i tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en stimulerande utmaning tillsammans med ett mycket professionellt team i ett tryggt och framgångsrikt företag.

Tjänsten är en heltidsanställning.

 

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Mika Lindgren, Distriktschef, 08-556 116 85

 

Vi arbetar med löpande urval och vill därför tipsa dig om att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

 

***Vi har redan beslutat om annonseringskanaler för denna rekrytering och undanber oss ytterligare införsäljning av dessa tjänster***

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Stockholm
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Sista ansökningsdag:
2017-11-30
 
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
 
Skicka ansökan