Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Svensk Markservice söker nu driven

Produktionschef till vår verksamhet i Skåne

Till Svensk Markservice i Skåne söker vi en driven produktionschef med starkt affärssinne som kommer att ha det övergripande ansvaret för en given resultatenhets dagliga verksamhet gällande skötsel av yttre miljö åt kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. 

Vad innebär tjänsten?

Tjänsten innebär planering och ledning av produktionen och utveckling av densamma. Inom ramen för produktionsarbetet ryms bland annat ansvar för personal, arbetsmiljö, försäljning och inköp. Produktionschefen har vidare ansvar för att, tillsammas med distriktschef, upprätta budget och resultatkrav för resultatenheten och verka för att dessa uppfylls genom effektiv leverans och värdeskapande kundrelationer. Med stöd av företagets centrala kalkylgrupp bedrivs kalkyl- och anbudsarbete som en del av arbetsuppgifterna.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll samt vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen eller annan närliggande bransch som till exempel bygg, anläggning eller fastighet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller juridik, meriterande är examen som landskapsingenjör eller motsvarande. Vi fäster stor vikt vid dina ledaregenskaper och förståelse för att driva affären. Du är en naturlig ledare som drivs av att leda och engagera ditt team för att tillsammas nå uppställda mål. För att lyckas i rollen krävs vidare en god ekonomisk förståelse och erfarenhet av anbudsarbete, inköp, budget- och resultaträkning.

Din personlighet präglas av struktur och tydlighet. Du är en kreativ problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana samt intresse för administrativt arbete. Körkort för personbil är en förutsättning för tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en stimulerande utmaning tillsammans med ett professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering efter överenskommelse vid ett av våra platskontor i Skåne. Tillträde sker enl. överenskommelse. Vi inleder anställningen med en provanställning. 

 

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta distriktschef Thomas Persson på telefon: 040-43 83 12 eller e-post: thomas.persson@svenskmarkservice.se

Vi arbetar med löpande urval och vill därför be dig om att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

 

*** OBS!! Vi har redan beslutat om annonseringskanaler för denna rekrytering och undanber oss ytterligare införsäljning av dessa tjänster***

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Skåne
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Thomas Persson
tfn: +46 40-438312