Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.
 

Snöröjning Säffle

Vill du jobba utomhus när det snöar? Vill du få betalt för ett rejält träningspass? Då kan detta vara jobbet för dig! Våra snöskottare brukar vara en härlig mix av killar och tjejer i åldrarna 20-70. Nu behöver vi stärka teamet med ytterligare snöskottare inför vintersäsongen. Din primära arbetsuppgift kommer vara handskottning med skyffel och halkbekämpning genom sandning.

Med start i november söker vi personal för att skotta snö hos Svensk Markservice i Säffle. Arbetet kommer att utföras runt om i Säffle därför är det plus om du har körkort och tillgång till bil. Eftersom behovet styrs av vädret söker vi dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel och vid oregelbundna tider. Vi behöver extrapersonal mellan november - mars. Dina arbetspass kommer att vara olika långa och snön har en tendens att komma på natten/tidig morgon.

Vi tror att du är student, pensionär, egen företagare eller har en flexibel anställning som gör att du kan hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du är tillgänglig hela perioden men vill även träffa dig som vill jobba över jul och nyår. Du har en mycket god fysik, hög arbetsmoral och kan kommunicera muntligt med kollegorna utan problem.

Vi kommer att hålla ett infomöte + korta intervjuer redan på måndag 20 november så vänta inte med att skicka in din ansökan. Det finns goda förutsättningar för att få fortsatt säsongsanställning inom grönyteskötsel april-oktober 2018.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt genom att maila till cecilia.hellberg@markserviceresurs.se, märk då ansökan ”Snöskottning Säffle”. Vi kommer endast att svara på ansökningar som riktar sig till oss som arbetsgivare och innehåller några rader om varför du är tillgänglig för snöskottning i vinter.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Värmland
 
Anställningstyp:
Extrahjälp
 
Anställningsgrad:
Deltid
 
Arbetstider:
Varierande arbetstid
 
Sista ansökningsdag:
2017-11-19
 
Tillträde:
2017-11-21
 
Arbetsplats/placeringsort:
Säffle
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Cecilia Hellberg