Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Nu söker vi

Lagbas till Anläggning

Vi utökar vår anläggningsverksamhet i Skåne och söker nu en lagbas med bakgrund som anläggare inom bygg och eller marksektorn. Som lagbas skall du biträda vår produktionschef med att driva anläggning- och underhålls entreprenader. Tjänsten är placerad i Helsingborg.

 

Hur ser din arbetsdag ut?
I din roll som lagbas kommer du främst att arbeta med planering och arbetsledning med nya och pågående projekt. En del utav arbetsuppgifterna är även att följa upp avslutade projekt med produktionschefen.

Vem letar vi efter?

Du har minst en 2 årig gymnasialutbildning inom bygg och anläggning och/eller 5 års yrkeserfarenhet i liknande befattning.

Du har erfarenhet från förekommande anläggningsjobb på mark- och byggsidan och/eller inom VA-området.

Du är en serviceinriktad person med god samarbetsförmåga som kan jobba självständigt. Du tycker om att vara med och bygga upp och utveckla verksamheten du jobbar i.

Du har goda datakunskaper.

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten är en heltidstjänst på 40 tim/vecka. 

Är du intresserad?
Sista ansökningsdag 2018-01-31

Körkort 
B körkort fordras. 

Lön
Fast månadslön enligt överenskommelse och avtal

Kontaktpersoner
Magnus Sandin

040-438328

Arbetsgivare
Svensk Markservice AB

 

***Vi har redan beslutat om annonseringskanaler för denna rekrytering och undanber oss ytterligare införsäljning av dessa tjänster***

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Skåne
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-01-31
 
Arbetsplats/placeringsort:
Helsingborg med omnejd
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Magnus Sandin
tfn: +46 40-438328