Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Trädgårdsarbetare i Uppsala, säsong 2018

Nu söker vi fem trädgårdsarbetare i Uppsala som ska komplettera vårt team av duktiga och professionella medarbetare.

Säsongsarbete 1:a april - 30:e september.

På vår arbetsplats är det viktigt att alla medarbetare ser sig som en del av en helhet och att vi arbetar mot gemensamma mål. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Arbetsuppgifter: 

Du kommer att arbeta med löpande grönyteskötsel av bland annat SLU Campus Ultuna och Uppsala universitet, universitet med höga krav på skötseln av sina utemiljöer. Arbetet kommer omfatta bland annat ogräsrensning, både manuell samt med hetvatten eller trimmer på hårdgjorda ytor, häckklippning, grus- samt lövblåsning, renhållning, busk- och trädvård, beskärning, bevattning, gödsling, uppbindning och putsning av perenner, plantering, oljning av trätrall, både manuell och maskinell skötsel av grusytor samt skötsel av dammar och fontäner. Information om arbetsuppgifterna lämnas både genom muntliga och skriftliga instruktioner. 

Kvalifikationer: 

Du har flerårig yrkeserfarenhet inom trädgårdsområdet och/eller är utbildad trädgårdsmästare, trädgårdstekniker eller har annan likvärdig utbildning. Det är viktigt att du har vana vid arbete med handredskap och handhållna trädgårdsmaskiner, goda växtkunskaper och praktisk erfarenhet av park- och trädgårdsskötsel och beskärningsarbeten. Du är en naturlig organisatör som arbetar strukturerat och systematiskt för att lösa hastigt uppkomna problem. Du är kvalitetsmedveten och skall kunna arbeta självständigt, ansvarsfullt och effektivt, kunna ta egna initiativ, ha god sammarbetsförmåga och hög motivation. Du ska även vara uppmärksam och kundanpassad i ditt möte med hyresgäster och beställare på skötselområdet. Hög servicenivå och återkoppling till lagbasen är självklart för dig. Vi ser gärna att du har för yrket lämpliga kurser och certifikat t.ex. arbete på väg, arbete på hög höjd, röjsåg, motorsåg, hjullastare, traktor eller skylift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökan:

Sista ansökningsdag 2018-02-18. Vi kommer att intervjua sökande efterhand och tillämpa löpande urval så vänta inte med din ansökan! Rekryteringen beräknas vara avslutad i månadsskiftet mars/april 2018. Ange eventuella önskemål om arbetsperiod i din ansökan om du inte kan arbeta hela perioden. Vi ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten - kontakta kontaktpersonen för annonsen. Läs gärna mer om din framtida arbetsgivare på www.svenskmarkservice.se

 

***Vi har redan beslutat om annonseringskanaler för denna rekrytering och undanber oss ytterligare införsäljning av dessa tjänster***

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Uppsala
 
Anställningstyp:
Säsongsarbetare
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-02-18
 
Tillträde:
2018-04-01
 
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Lovisa Fogelfors
tfn: +46 018561264