Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.
 

Trädgårdsarbetare till säsongen 2018

Till Svensk Markservice söker vi nu trädgårdsarbetare som under 2018 kommer att arbeta heltid med varierande skötseluppdrag. Arbetsuppgifterna innebär varierade skötseluppdrag såsom gräsklippning, beskärning av buskar och träd, häckklippning, plantering, ogräsrensning mm.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel, gärna under flera år/säsonger. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel, dock är det inget krav. Meriterande är även giltigt certifikat i Heta arbeten, likaså maskinförarutbildning, röjsågskort och/eller motorsågskort. Körkort B är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad person som är mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att jobba självständigt och driva ditt eget arbete, men besitter också en god samarbetsförmåga.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under januari och februari så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster eller skicka din ansökan till ansokan@markserviceresurs.se märkt "Säsong Stockholm".

Rekryteringen sköts av Markservice Resurs men du kommer att bli anställd direkt av Svensk Markservice. Läs gärna mer om arbetsgivaren på www.svenskmarkservice.se.

För att vara sökbar för framtida tjänster på Svensk Markservice registrera gärna ditt CV i vår databas, vilket sker automatiskt när du söker tjänsten via vår hemsida.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Stockholm
 
Anställningstyp:
Visstidsanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-04-25
 
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Henrietta Sahl