Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Trädgårdsarbetare Göteborg

Inför säsongen 2018 söker vi nu trädgårdsarbetare för säsongsanställning hos Svensk Markservice i Göteborg.

Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utsmyckning av utemiljön med exempelvis sommarblomsplanteringar samt mindre anläggningsjobb och småreparationer förekommer också.

Vårt största platskontor ligger i Grimmered, Västra Frölunda men vi har även personal som utgår ifrån Hisingen, Guldheden, Medicinareberget och Kungälv m.fl. Vi har en stor bredd av kunder och uppdrag, berätta gärna i ansökan vilka arbetsmoment du är mest intresserad av t.ex. allmän skötsel eller maskiner såsom åkgräsklippare och heatweed. Vi söker främst dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Behörighet och erfarenhet av lift, röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande. 

Körkort B är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

Anställningsform: Säsongsanställning, heltid.

Urval sker löpande så skicka in ansökan så snart som möjligt till ansokangbg@markserviceresurs.se märkt med "Göteborg" eller sök via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster. Rekryteringen sköts av Markservice Resurs men du kommer att bli säsongsanställd direkt av Svensk Markservice. Läs gärna mer om arbetsgivaren på www.svenskmarkservice.se.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Avdelning:
Svensk Markservice AB
Markservice Resurs AB
 
Län:
Västra Götaland
 
Anställningstyp:
Säsongsarbetare
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-02-25
 
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Cecilia Hellberg
mob: +46 0721-997980