Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.
 

Maskinoperatör Ogräsbeskämpning

Trivs du med att arbeta utomhus? Har du en känsla för maskiner? Svensk Markservice vill arbeta för en kemikaliefri ogräsbekämpning och söker en maskinoperatörer/trädgårdsarbetare till vår Heatweed. Maskinen sprutar hett vatten med lågt tryck på ogräset, när det varma vattnet träffar plantan spricker cellerna och plantan tillsammans med roten dör. Maskinen är lätt att hantera och snäll för kroppen.

https://www.youtube.com/watch?v=cjeC-688ZAU

Vi söker en maskinvan, självgående och strukturerad trädgårdsarbetare. Du kommer själv att sköta om maskinen och arbeta självständigt. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att rengöra håra ytor, exempelvis kantsten, från ogräs och mossa med lågt tryck. Med maskinvana menar vi att du har en känsla för när maskinen låter konstigt och självständigt kan genomföra enklare service löpande. Du kommer att börja med en utbildning från leverantören av maskinen.

Du kommer att arbeta runt om i hela Göteborg och utgå ifrån vårt nya platskontor nära Frölunda Torg. Arbetstiderna är primärt 7-16 men dessa tider kan förhandlas. Det kan även finnas behov att hoppa in inom andra delar av vår verksamhet därför är erfarenhet inom markskötsel meriterande. En annan tänkbar bakgrund är maskinoperatör inom industrin alternativt fastighetskötsel. Körkort B är krav för tjänsten då maskinen transporteras på en flakbil.

Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är en säsongsanställning april till september med god chans till förlängning. Maskinen rullar så länge som temperaturen är över 5 grader. Skicka din ansökan direkt till cecilia.hellberg@markserviceresurs.se och märk ansökan "Maskinoperatör".

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Västra Götaland
 
Anställningstyp:
Säsongsarbetare
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
 
Tillträde:
2018-04-02
 
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Cecilia Hellberg