Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.
 

Snöskottare Skene/Kinna

Gillar du att vara utomhus då det snöar? Vill du tjäna pengar under tiden du är fysiskt aktiv? Då kan snöskottare vara extrajobbet för dig!

Nu behöver vi förstärka vårt team som skottar snö och bekämpar is i Skene/ Kinna! Med start omgående söker vi en person, för att stärka vårt Snöskottar-team hos Svensk Markservice i Skene/ Kinna.

Om tjänsten som snöskottare
Som snöskottare hos Svensk Markservice kommer du hjälpa ordinarie personal med snöröjning vid kommande snöfall samt halkbekämpning då det finns risk för sådan. Din primära arbetsuppgift kommer vara handskottning med skyffel och halkbekämpning genom sandning runt om kring i Skene/ Kinna. För att se till så att gångvägar, ingångar och nödutgångar är fria från snö och is.

Behovet styrs av vädret, därför söker vi dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel och vid oregelbundna tider. Vi söker dig som är tillgänglig fram till 31 mars. Dina arbetspass kommer att vara olika långa och förlagda då snön väl faller, vilket innebär att passen kan komma att hamna någon gång under dygnets 24 timmar.

Vi söker dig som…
Har svenskt körkort, tillgång till bil är meriterande. Du är även prestigelös och i god fysisk kondition och har en hög arbetsmoral och kan kommunicera muntligt med kollegorna utan problem.

Vidare ser vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Till exempel är student, pensionär, egen företagare, annat deltidsjobb eller har en flexibel anställning som gör att du kan hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du är tillgänglig hela perioden.

Förutsättningar för tjänsten

  • Svenskt B-körkort
  • God fysisk kondition

Vi kommer att intervjua löpande, så är det dig vi söker så rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart du kan.

 

Det finns goda förutsättningar för att få fortsatt säsongsanställning inom grönyteskötsel april-oktober 2018 efter vintersäsongen.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt genom att registrera dig på www.markserviceresurs.se, eller via mail till filip.moller@markserviceresurs.se. Vi kommer endast svara på ansökningar som riktar sig till oss som arbetsgivare och visar att du söker jobbet som snöskottare.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Västra Götaland
 
Anställningstyp:
Extrahjälp
 
Anställningsgrad:
Deltid
 
Arbetstider:
Varierande arbetstid
 
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
 
Arbetsplats/placeringsort:
Skene/ Kinna
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Filip Möller