Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.
 

Kvalificerade trädgårdsarbetare till säsong

Svensk Markservice söker nu trädgårdsarbetare som kommer att arbeta med trädgårdsskötsel vid skolor och kommunala områden i Uppsala. Arbetsuppgifterna innebär varierade skötseluppdrag såsom gräsklippning, häckklippning, plantering, renhållning, ogräsrensning, sandblåsning mm.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med kvalificerad trädgårdsskötsel, gärna under flera år/säsonger. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel, dock är det inget krav. Meriterande är det att ha tidigare erfarenhet av gräsklippning, även giltigt certifikat i Heta arbeten, likaså maskinförarutbildning, röjsågskort och/eller motorsågskort. Körkort B är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad person som är mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att jobba självständigt och driva ditt eget arbete, men besitter också en god samarbetsförmåga.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster eller skicka din ansökan till ansokan@markserviceresurs.se märkt "Säsong Uppsala".

Tjänsten som avses är en säsongsanställning. Rekryteringen sköts av Markservice Resurs men du kommer att bli säsongsanställd direkt av Svensk Markservice. Läs gärna mer om arbetsgivaren på www.svenskmarkservice.se.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Uppsala
 
Anställningstyp:
Visstidsanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
 
Tillträde:
2018-04-03
 
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Henrietta Sahl