Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.
 

Erfaren Greenkeeper

Har du kört åkgräsklippare flera säsong? Vill du ha extra ansvar? Vi söker dig med lång erfarenhet av grässkötsel med har en känsla för maskiner. Du kommer att tillhöra ett team, lära upp nya medarbetare men arbeta självständigt.

Vi behöver komplettera vårt gräsgängmed en erfaren greenkeeper som är självgående och gärna delar med sig av sina kunskaper till nya talanger. I uppdraget ingår stora grönytor och din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att hålla efter dessa med hjälp av åkgräsklippare och trimmer. Anställningsformen är säsongsanställning april-oktober med chans till förlängning.

I urvalet fäster vi stor vikt vid god maskinvana och det är meriterande om du har ambitioner att bli lagbas i framtiden. Arbetstiderna är vardagar 7-16 men under försommaren när gräset växer som mest finns det möjlighet att arbeta övertid. Vi söker dig som vill jobba hela sommaren utan några större semesteranspråk. Körkort B är ett krav för tjänsten. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Västra Frölunda.

Vi kommer att kalla till intervju löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt till ansokangbg@markserviceresurs.se märkt med "Gräs 2018" eller sök via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster.

Rekryteringen sköts av Markservice Resurs men du kommer att bli säsongsanställd direkt av Svensk Markservice. Läs gärna mer om arbetsgivaren på www.svenskmarkservice.se.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Västra Götaland
 
Anställningstyp:
Säsongsarbetare
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
 
Tillträde:
2018-04-02
 
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Cecilia Hellberg