Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Trädgårdsmästare

Vi växer! Inför säsongen 2018 söker vi nu en trädgårdsmästare som skall komplettera vårt team av professionella medarbetare till vårt framgångsrika kontor i Umeå. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta varierade skötseluppdrag såsom beskärning av buskar och träd, fastighetsskötsel, grönytehållning, service m.m. 
Vi söker dig som har arbetat med kvalificerad trädgårdsskötsel under minst en tidigare säsong och har dokumenterad utbildning inom området. Yrkesbevis inom anläggning och trädgård är meriterande, likaså maskinförarutbildning, röjsågskort och motorsågskort. Körkort B (manuell) är ett krav för tjänsten men ytterliggare behörigheter är meriterande.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en driven och serviceinriktad person som är mån om att leverera mot företagets uppsatta mål. För att lyckas är din vilja att utvecklas i den här snabba branschen viktig för oss. Du har förmågan att jobba självständigt och driva ditt eget arbete, men besitter också en god samarbetsförmåga. Att förstå våra kunder och deras behov är en viktig del i hur vi arbetar och du kommer att få ett bra stöd för att lyckas med våra mål. 

Vi är ett erfaret gäng med god sammanhållning som har kul på jobbet och vill du bli en del av oss så skicka gärna din ansökan så snart som möjligtt då vi kommer att kalla till intervju löpande. Anställningsformen är säsong med stora möjligheter till förlängning. Tjänsterna som avses är med preliminär start i början på Maj. Skicka din ansökan med CV och Personligt brev direkt till markus.stenman@svenskmarkservice.se och märk ansökan "Trädgårdsmästare".

 

Skriv ut
 
 
Län:
Västerbotten
 
Sista ansökningsdag:
2018-04-15
 
Tillträde:
2018-05-02
 
Arbetsplats/placeringsort:
Umeå
 
Kontaktpersoner:
Markus Stenman