Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Trädgårdsarbetare Varberg

Inför säsongen 2018 söker vi nu trädgårdsarbetare för säsongsanställning hos Svensk Markservice i Varberg.

Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utsmyckning av utemiljön med exempelvis sommarblomsplanteringar samt mindre anläggningsjobb och småreparationer förekommer också i uppdraget. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara Svensk Markservice platskontor i Varberg.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Behörighet och erfarenhet av lift, röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

Anställningsform: Säsongsanställning, heltid.

Urval sker löpande så skicka in ansökan så snart som möjligt till ansokanmalmo@markserviceresurs.se märkt med "Varberg" eller sök via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster.  

Rekryteringen sköts av Markservice Resurs men du kommer att bli säsongsanställd direkt av Svensk Markservice. Läs gärna mer om arbetsgivaren på www.svenskmarkservice.se.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Anställningstyp:
Visstidsanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-03-23
 
Arbetsplats/placeringsort:
Varberg
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Amanda Bengtsson
mob: +46 0702951228