Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Trädgårdsarbetare till Botkyrka

Till Svensk Markservice söker vi nu trädgårdsarbetare som under säsongen 2018 kommer att arbeta heltid med varierande skötseluppdrag. Arbetsuppgifterna innebär varierade skötseluppdrag såsom gräsklippning, beskärning av buskar och träd, häckklippning, städning, ogräsrensning mm.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel, gärna erfarenhet av åkgräsklippare. Meriterande är det om du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Körkort B är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad person som är mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att jobba självständigt och driva ditt eget arbete, men besitter också en god samarbetsförmåga.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under januari och februari så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster.

Rekryteringen sköts av Markservice Resurs men du kommer att bli anställd direkt av Svensk Markservice. Läs gärna mer om arbetsgivaren på www.svenskmarkservice.se.

 

 

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Stockholm
 
Anställningstyp:
Visstidsanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-06-15
 
Tillträde:
2018-05-02
 
Arbetsplats/placeringsort:
Botkyrka
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Henrietta Sahl
mob: +46 707957793