Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Gräsklippning i Tynnered

GILLAR DU ATT VARA UTE I ALLA VÄDER?  HAR DU KÖRKORT, BRA LOKALSINNE OCH KAN LÄSA KARTOR? VI SÖKER DIG SOM VILL KLIPPA GRÄS PÅ HELTID I SOMMAR.

Arbetsgruppen du ska ingå i utgår från vårt distriktskontor i Västra Frölunda och ska verka i stadsdelen Tynnered. De primära arbetsuppgifterna är gräsklippning med åk-gräsklippare eller handjagare samt grästrimmer. Vi söker dig som är tillgänglig omgående för säsongsanställning och kan arbeta fulltid till september ut med chans till förlängning in i oktober.

Om arbetet…
För att få en bra arbetsmiljö kommer du att varva trimning med att köra åk-gräsklippare alternativt handjagare. Tjänsten är heltid, vardagar 7-16, med start omgående till september/oktober med god chans till förlängning i höst. För att jobba som trimmare krävs god fysik, snabba ben och ett öga för detaljer så att gräsmattorna blir snygga. Du behöver inte ha någon erfarenhet som trimmare men körkort B är krav för tjänsten. Vi ser gärna att du har kört åk-gräsklippare tidigare alternativt har erfarenhet av andra arbetsfordon t.ex. lastbil, truck, traktor eller hjullastare. Det är plus om du har maskinvana och känner dig bekväm att utföra enklare servicejobb.

Vi söker dig…
Som är serviceinriktad och har en hög arbetsvilja som är redo att ta i. Prestigelös och kan tänka dig ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. Du har förmågan att jobba självständigt och driva ditt eget arbete, men besitter också en god samarbetsförmåga. Det är ett stort plus om du har arbetat med trädgårdsskötsel tidigare.

Kvalifikationer för arbetet…

  • Svenskt körkort och körvana i Göteborg
  • Fullgod svenska för att kunna förstå instruktioner samt
  • är tillgänglig omgående för säsongsanställning

Det är meriterande om du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller yrkesutbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel.

Skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster. Har du frågor angående tjänsten går det bra att maila filip.moller@markserviceresurs.se. Märk i så fall ditt mail i ämnesraden med Säsong Tynnered.

Vi tar inte emot några ansökningar till tjänsten via mail. 

 

Den här rekryteringen hanteras av Markservice Resurs, men du kommer vara anställd hos Svensk Markservice. Läs gärna mer om arbetsgivaren på www.svenskmarkservice.se. För att vara sökbar för framtida tjänster på Svensk Markservice registrera gärna ditt CV i vår databas, vilket sker automatiskt när du söker tjänsten via vår hemsida.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Västra Götaland
 
Anställningstyp:
Säsongsarbetare
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
 
Arbetsplats/placeringsort:
Tynnered, Göteborg
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Filip Möller