Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Trädgårdsarbetare till Tynnered

GILLAR DU ATT VARA UTE I ALLA VÄDER?  HAR DU KÖRKORT, BRA LOKALSINNE OCH KAN LÄSA KARTOR? VI SÖKER DIG SOM VILL ARBETA MED MARKSKÖTSEL PÅ HELTID I SOMMAR.

Arbetsgruppen du ska ingå i utgår från vårt distriktskontor i Västra Frölunda och ska verka i stadsdelen Tynnered. De primära arbetsuppgifterna är markskötsel så som ogräsrensning, bevattning, häck-klippning, renhållning med mera. Vi söker dig som är tillgänglig omgående för säsongsanställning och kan arbeta fulltid till och med september ut med god chans till förlängning in i oktober.

Om arbetet…
Arbetsuppgifterna är markskötsel så som ogräsrensning, bevattning, häck-klippning, renhållning med mera. Tjänsten är heltid, vardagar 7-16, med start omgående till september/oktober med god chans till förlängning i höst. Arbetet är fysiskt aktivt och kan innebära tunga lyft, snabba ben är att föredra, och ett öga för detaljer är viktigt så att utemiljön hos våra kunder blir ren och fin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen sedan tidigare samt körkort B är krav för tjänsten. Det är plus om du har maskinvana och känner dig bekväm att utföra enklare servicejobb.

Vi söker dig…
Som är serviceinriktad och har en hög arbetsvilja som är redo att ta i. Prestigelös och kan tänka dig ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. Du har förmågan att jobba självständigt och driva ditt eget arbete, men besitter också en god samarbetsförmåga. Det är ett stort plus om du har arbetat med trädgårdsskötsel tidigare.

Kvalifikationer för arbetet…

  • Svenskt körkort och körvana i Göteborg
  • Fullgod svenska för att kunna förstå instruktioner samt
  • är tillgänglig omgående för säsongsanställning

Det är meriterande om du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller yrkesutbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel.

Skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster. Vid frågor angående tjänsten går det bra att maila filip.moller@markserviceresurs.se. Märk i så fall ditt mail i ämnesraden med Säsong Tynnered.

Vi tar inte emot ansökningar till tjänsten via mail.

Den här rekryteringen hanteras av Markservice Resurs, men du kommer vara anställd hos Svensk Markservice. Läs gärna mer om arbetsgivaren på www.svenskmarkservice.se. För att vara sökbar för framtida tjänster på Svensk Markservice registrera gärna ditt CV i vår databas, vilket sker automatiskt när du söker tjänsten via vår hemsida.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Västra Götaland
 
Anställningstyp:
Säsongsarbetare
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
 
Arbetsplats/placeringsort:
Tynnered, Göteborg
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Filip Möller