Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Nu söker vi

Trädgårdsarbetare i Umeå

Vi söker trädgårdsarbetare som skall komplettera vårt team av duktiga och professionella medarbetare.

Arbetsuppgifterna omfattar bland mycket annat, planering och utförande av allt inom trädgårdsskötsel såsom bl a beskärning av buskar och träd, gräsklippning, ogräsrensning m m.

Du värderar hög kvalitet och överför med stolthet din kompetens till konkurrenskraftiga och attraktiva leveranser åt våra kunder.

Meriterande för denna tjänst är även maskinförarutbildning, gärna yrkesbevis samt erfarenhet av arbete med trädgårdsanläggning.

Du är en serviceinriktad person med god samarbetsförmåga som har förmåga att jobba självständigt med högt krav på kvalitet i det du gör.

Vi är fler män än kvinnor på vår arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Vi kommer att intervjua sökande efterhand och tillämpar därför löpande urval.

Körkort för personbil är ett krav för denna befattning.

Tjänsten är säsongsanställning tom 30/9-2018

 

***Vi har redan beslutat om annonseringskanaler för denna rekrytering och undanber oss ytterligare införsäljning av dessa tjänster***

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Västerbotten
 
Anställningstyp:
Visstidsanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-05-25
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Erling Hellman
tfn: +46 90176535