Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Trädgårdsarbetare i Bagarmossen, tillsvidare

Vi söker nu en trädgårdsarbetare för tillsvidareanställning hos Svensk Markservice i södra Stockholm. Rollen som trädgårdsarbetare innefattar bland annat ogräsrensning, trimning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd. Det ingår även en del renhållning och snöröjning. Vi söker dig som har utbildning inom trädgård alternativt har en lång erfarenhet av trädgårdsarbete. Meriterande är det om du har maskinerfarenhet, röjsågskort, motorsågskort eller liknande. Körkort B är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad person som är mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Vi söker dig med en god samarbetsförmåga och som trivs med grönt arbete. Det är även viktigt att du har hög arbetsvilja och är redo att ta i. Tjänsten som avses är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Sök tjänsten via vår hemsida www.markserviceresurs.se, se lediga tjänster.  

Rekryteringen sköts av Markservice Resurs men du kommer att bli anställd direkt av Svensk Markservice. Läs gärna mer om arbetsgivaren på www.svenskmarkservice.se.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Stockholm
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
 
Tillträde:
Omgående
 
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm, Bagarmossen
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Henrietta Sahl
mob: +46 707957793