Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Lagbas inom grönyteskötsel till Falun

Vår organisation växer och därför söker vi nu en lagbas till ett nytt team som kommer arbeta med trädgårdskötsel i Falun. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att leda och kvalitetssäkra det dagliga arbetet avseende skötsel av utemiljön.

I rollen som lagbas spenderar du en stor del av arbetsdagen med att samordna och arbetsleda personalen. Genom rondering och kontinuerlig dialog med kunden säkerställer du att arbetet håller en hög standard och utförs enligt förväntningarna från kunden. Mer administrativa sysslor som ingår i tjänsten är planering, inköpshantering, räkna på jobb, fakturering, tidrapportering, etc. Du arbetar även till viss del ute i produktionen som en del av arbetslaget med plantering, beskärning, gräsklippning, ogräsrensning och övriga skötselsysslor. 

För denna tjänst söker vi en engagerad och alert person med erfarenhet av en arbetsledande position inom den gröna sektorn. Du har en relevant trädgårdsutbildning och/eller lång erfarenhet av att arbeta praktiskt med trädgårdsskötsel. Vi ser även att du har god växtkännedom och motiveras av att tillsammans med kunder och medarbetare utforma vackra grönyteområden.

Du har givetvis god datavana och körkort B. Fortsättningsvis ser vi att du är en naturlig organisatör som på ett strukturerat sätt arbetar lösningsorienterat för att lösa hastigt uppkomna problem. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet. Under arbetstoppar har du inga problem med att hålla många bollar i luften. 

För rätt person erbjuder vi en anställning i ett av branschens ledande företag med en framgångsrik verksamhet och kompetenta medarbetare. Vi har en stark organisation på plats med ett sammansvetsat team och söker dig som vet vad det innebär att leverera och samtidigt ha kul på arbetsplatsen. 

Vi kommer att kalla till intervju löpande och vill därför tipsa dig om att skicka in din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida http://svenskmarkservice.se/ se lediga tjänster, här kan du även läsa mer om arbetsgivaren.

Rekryteringen sköts av Svensk Markservice Resurs men du kommer att bli anställd direkt av Svensk Markservice.

Svensk Markservice Resurs är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB som arbetar med korttids- och långtidsuthyrning av personal samt rekrytering och HR-stöd.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Dalarna
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-07-30
 
Arbetsplats/placeringsort:
Falun
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Sanna Törngren