Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet.
 

Produktionschef till Falun

Svensk Markservice växer och därför söker vi nu en driven produktionschef till vår verksamhet i Falun.  Produktionschefen kommer att ha det övergripande ansvaret för en given resultatenhets dagliga verksamhet gällande trädgårdsskötsel och anläggning.

Rollen:

Tjänsten innebär planering och ledning av produktionen samt utveckling av densamma. Inom ramen för produktionsarbetet ryms bland annat ansvar för personal, arbetsmiljö, marknad och inköp. Produktionschefen har vidare ansvar för att, tillsammas med distriktschef, upprätta budget och resultatkrav för resultatenheten och verka för att dessa uppfylls genom försäljning och värdeskapande kundrelationer. Med stöd av företagets affärsutvecklingsenhet bedrivs kalkyl- och anbudsarbete som en viktig del av arbetsuppgifterna.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant erfarenhet från en ledande roll och gärna vana av att arbeta i entreprenadform. Du har tidigare meriter från trädgårdsbranschen och med fördel även från anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som exempelvis byggnadsingenjör eller trädgårdsingenjör men fäster störst vikt vid dina ledaregenskaper och förståelse för att driva affärer. Du är en naturlig ledare som drivs av att leda och engagera ditt team för att tillsammas nå uppställda mål. För att lyckas i rollen krävs vidare en god ekonomisk förståelse samt förmåga att effektivisera produktionen som ett led i att öka verksamhetens lönsamhet.  

Din personlighet präglas av struktur och tydlighet. Du är en kreativ problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Du stimuleras av att arbeta i en dynamisk kundrelation där en tät dialog skapar förutsättningar för en framgångsrik affär. Vi förutsätter att du har god datorvana samt fallenhet för mer administrativa arbetssysslor. Körkort för personbil är också en förutsättning i tjänsten.

Vad erbjuder vi?

Stämmer ovanstående in på dig vill vi erbjuda dig en stimulerande utmaning tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

 

Vi arbetar med löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via http://svenskmarkservice.se/

I denna rekrytering samarbetar vi med Markservice Resurs som är ett bemannings-och rekryteringsbolag inom koncernen.

 

Skicka ansökan   Skriv ut
 
 
Län:
Dalarna
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Anställningsgrad:
Heltid
 
Arbetstider:
Dag
 
Sista ansökningsdag:
2018-07-30
 
Arbetsplats/placeringsort:
Falun
 
Skicka ansökan
 
Kontaktpersoner:
Sanna Törngren